De wonderbaarlijke reis van de worm naar het eeuwige licht

De wonderbaarlijke reis van de worm naar het eeuwige licht A5

 

You are cordially invited to the solo show of Simon Oosterhuis.

Opening Saturday the 26st of August from 16:00-20:00

(NL)
Simon Oosterhuis stond op de KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) beter bekend als de jongeman die in het schildersatelier fluitend achter zijn ezel stond. Na het behalen van zijn bachelor ‘Fine Arts’ in 2015 ging Simon fluitend verder en exposeerde hij bij o.a. Ron Mandos, KoMask en Assembled by Root. Aankomend jaar start hij de master ‘Fine Arts’aan het St. Joost ter Den Bosch. Redenen genoeg om Simon zijn eerste solo-tentoonstelling te geven; Simon is al zolang we hem kennen een productieve en unieke jongeman gebleven binnen de verschillende mediums die hij hanteert.

(EN)
Simon Oosterhuis was better known at the Royal Academy of Fine Arts (KABK) as the young man standing whistling in his painter’s studio behind his easel. After completing his bachelor ‘Fine Arts’ in 2015, Simon continued and exhibited his work at Ron Mandos, KoMask and Assembled by Root. Upcoming year he begins the master ‘Fine Arts’ at St. Joost in Den Bosch. Reason enough to give Simon his first solo exhibition; As long as we know him, Simon has remained a productive and unique young man in the various media he uses.

Food and and drinks available!
On the Menu:
-Sweet potato parmesan dried tomato burger from the BBQ with couscous salad
-Freshly baked delicious quiches